Voltižní vystoupení v Charitním domě pro seniory v Hnojníku

V pátek 3. srpna 2018 odpoledne proběhlo na zahradě Charitního domu pro seniory v Hnojníku voltižní vystoupení dětí z organizace Voltiž Duha, z.s.

Voltiž je krásná sportovní disciplína, při které se cvičí gymnastika na jedoucím koni. Děti ve spolupráci s trenérkami klientům domova předvedly svůj nádherný program a poprvé před publikem cvičila na koníkovi také nejmladší, ještě předškolní děvčátka. Klienti užasle hleděli, co všechno děvčata na koni umí a jak moc jsou šikovné. Každé vystoupení odměnili velikým potleskem. Trenérky si poté s klienty povídaly o činnosti organizace, která se zaměřuje na výchovu dětí v jezdeckém sportu a hlavně také o koníkovi, který je skvěle vycvičen, aby trpělivě zvládal cvičící děti na svém hřbetu. Klienti si také mohli koníka pohladit dát mu pamlsek. Děkujeme tímto trenérkám p. Vavrošové a p. Kalfasové a jejich cvičenkám za to, že se vypravily z Havířova až k nám do Hnojníka a umožnily tak našim klientům báječný letní zážitek a přejeme jim hodně úspěchů na soutěžích.

Hana Fojtová, sociální pracovnice

IMG_8035IMG_8046Logo voltiž duha z.s.