Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Charita se stala oficiálním partnerem Národní potravinové sbírky

Charita Česká republika, platforma Byznys pro společnost, Česká federace potravinových bank, NADĚJE a Armáda spásy ve čtvrtek 22. června podepsaly Memorandum o spolupráci v rámci příprav a realizace Národní potravinové sbírky 2017. Tímto aktem byly oficiálně zahájeny přípravy jejího letošního 5. ročníku, který se uskuteční 11. listopadu 2017.

Senioři z Charitního domu pokojného stáří na výletě

Dne 21. června 2017 se klienti Charitního domu pokojného stáří vydali na výlet do Horní Lomné do míst, kde se někteří z nich narodili.

Kuželkový turnaj v Charitním domě pokojného stáří

Dne 20. června 2017 se v Charitním domě pokojného stáří uskutečnil tradiční turnaj v kuželkách, který byl završen zahradním obědem.

Beseda seniorů se zástupci Městské Policie

Dne 20. června 2017 proběhla v Charitním centru pro seniory ve Svibici beseda se zástupci Městské Policie Český Těšín.

Jak zabít nudu?

Klienti Charitního střediska Kometa v Karviné v rámci letního tématu ,,Jak zabít nudu“, vytvořili plakát na který si mohli nalepit obrázky, které vystřihli z časopisů, něco nakreslit nebo napsat.