Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Soutěž v Charitním centru pro seniory

Ve středu 16. srpna 2017 se sešli klienti obou středisek Charitního centra pro seniory ve Svibici, kde pro ně byla připravena vědomostní soutěž „ Město, jméno, zvíře, věc, rostlina“.

Třetí příměstský tábor s Majákem

Třetí turnus příměstského tábora proběhl na přelomu prázdnin v termínu od 31. 7. 2017 do 4. 8. 2017. Opět se děti scházely v Charitním středisku ve Svibici a pod vedením lektorek z Charitního střediska „Maják“ prožily týden plný her, soutěží, zábavy, pohybu, navazování nových přátelství, poznávání a rukodělných aktivit. Celý projekt finančně podpořil Nadační fond Albert v rámci grantového programu Nadační fond Albert dětem 2017.

Bublinkový den v Hnojníku

Jedno letní krásné dopoledne se rozhodli v Charitním domě pro seniory v Hnojníku pro klienty uspořádat neobvyklou akci s názvem ,,Bublinkový den“.

Nový obyvatel domu pokojného stáří

Zřejmě vypadl z hnízda. V takovém stavu se u nás v Charitním domě pokojného stáří v Českém Těšíně ocitl nový člen domova. Začalo to nevinným poskakováním po charitní zahrádce a klováním do spadlých jablek. Jeden den jsme si říkali, že si dal pauzu a pak zase odletí. Druhý den byla ovšem situace stejná s tím, že se mu už k jablkům přidaly slunečnice, zobání a miska s vodou.

Oprava zahradního trpaslíka v Hnojníku

V rámci volnočasových aktivit se rozhodli klienti Charitního domu pro seniory v Hnojníku repasovat starého zahradního trpaslíka, který vítá návštěvníky na zahradě u vchodu do domova.