Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Beseda s Městskou policií

Tento týden se v charitním centru pro seniory v Havířově- Šumbarku uskutečnila BESEDA S MĚSTSKOU POLICIÍ na téma „ochrana seniorů“.

Smažení vaječiny v Domově pro seniory

V minulém týdnu proběhlo v Domově pro seniory v Hnojníku již tradiční smažení vaječiny. Protože počasí nebylo zrovna moc příznivé, sešli se klienti v jídelně.

Společný výlet Charitního domu pokojného stáří

Dne 12. 6. 2018 Charitní dům pokojného stáří pořádal společný výlet do Hradce nad Moravicí.

Charitní poradna, Charitní středisko sociální rehabilitace a Charitní bazárek se již pomalu stěhují.

Na novou adresu se přesouvá nejen Charitní bazárek, ale také Charitní poradna a Charitní středisko sociální rehabilitace. Informace o jejich provozu naleznete v tomto článku.

Pečení buchet na domečku

Maminky si v poslední době oblíbily péct buchty, protože si tak zajistí pro své děti svačinu do školy. Tentokrát si vybrali kakaovou buchtu, s pečením jim pomáhala pracovnice p. Geilerová. Buchta se opět povedla a děti si moc pochutnaly.

Charita Český Těšín získala podporu na nákup tří automobilů pro pečovatelskou službu a asistenci

Těšínská Charita získala finanční podporu od Moravskoslezského kraje v rámci dvou projektů na nákup automobilů. Díky podpoře kraje v celkové výši 500 000 Kč byly zakoupeny dva automobily Škoda Citigo pro pečovatelskou službu a vozidlo Škoda Fabia pro asistenční službu. Automobily budou sloužit k přepravě pečovatelek a asistentek ke klientům.

Farní den v Českém Těšíně

V neděli 10. 6. 2018 se konal u kostela Nejsvětějšího srdce Ježíšova „Farní den“ při příležitosti poutní slavnosti v českotěšínské farnosti.