Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Exkurze do polského pivovaru

V úterý 10. 7. si senioři z Charitního centra pro seniory vyrazili do Zámeckého pivovaru na polské straně Těšína.

Seminář "Ochrana práv seniorů"

V Charitním centru pro seniory se opět konal další seminář na téma "Ochrana práv seniorů", který pořádáme za podpory z Moravskoslezského kraje.

Červencové pečení v Charitním domě pro matky v tísni

Pečení se u nás stalo velmi oblíbenou činností, maminky využili třešní a broskví z potravinové banky a upekly si pro děti na snídani výbornou třešňovou bublaninu. Jen se po ní zaprášilo.

Oslavy svátku Cyrila a Metoděje

Ve čtvrtek 5. 7. se konaly v Českém Těšíně oslavy svátku Cyrila a Metoděje. Akce se konala v parku A. Sikory, kde je dostatek místa pro různé aktivity pro rodiny s dětmi.

Workshop v Charitním domě pro matky v tísni

Koncem června proběhl v Charitním domě pro matky v tísni workshop na téma:

„Nejčastější nemoci dětí“

Jak vypadá chudoba? Fotosoutěž!

Charita Ostrava a Armáda spásy a vyhlašují v rámci 13. ročníku Dnů proti chudobě v Ostravě fotosoutěž na téma: Jak vypadá chudoba? Zapojte se s námi do debaty o tom, jak dnes může vypadat chudoba, pošlete svou fotografii a vyhrajte.

Charita otevřela asistenční infolinku v ukrajinském jazyce

Začátkem července zahájila provoz infolinka pro cizince z Ukrajiny, kteří se ocitli ve složité situaci a potřebují spolehlivé informace ve své mateřštině, aby mohli své záležitosti řešit. Charita Česká republika tímto rozšířila stávající nabídku pro občany z Mongolska a Vietnamu. Nabízená služba je bezplatná, volající platí pouze cenu hovoru dle tarifu svého operátora.

Právě vychází nový Trubač!

Léto je tady a s ním příchází i druhé číslo Trubače, které si můžete stáhnout na našich stránkách ve formátu PDF.

Odborné semináře pro seniory v rámci projektu "Ochrana práv seniorů"

Charita Český Těšín získala podporu z Moravskoslezského kraje na realizaci odborných seminářů pro seniory v rámci projektu „Ochrana práv seniorů“.

Den sociálních služeb 2018

Ve středu 20. 6. se konal na náměstí v Českém Těšíně Den sociálních služeb, zdraví a souvisejících aktivit. Akce byla zahájena po 10. hodině, kdy všechny přítomné přivítal starosta Českého Těšína pan Vít Slováček.