Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Děti z Komety na Slezskoostravském hradě

Dne 26. 10. 2017 se uskutečnila další z mimoklubových aktivit s dětmi z Charitního středisko Kometa z Karviné. Tentokrát byl cílem Slezskoostravský hrad.

Mikuláš s Andělem a Čerty v Hnojníku

V úterý 5. 12. 2017 dopoledne navštívil všechny klienty Charitního domu pro seniory v Hnojníku Mikuláš s Čerty a Andělem.

Vánoční půjčky

Pomalu se již blíží čas Vánoc. Čas, který bychom měli strávit v poklidu a v kruhu svých blízkých. Místo slibovaných svátku klidu a pohody, se na nás valí spousta shonu a trápení.

Vánoční výstava v Hnojníku

První prosincový den se v Charitním domě pro seniory v Hnojníku uskutečnila tradiční jednodenní prodejní vánoční výstava, kterou byl přivítán advent a navozena krásná předvánoční atmosféra.

Mikulášská návštěva v Charitním domě pro matky v tísni

5. 12. 2017 přišla na „Domeček“ velmi očekávaná návštěva: Mikuláš, anděl a hrozivý čert.

Charita: Nikdo nesmí na ulici zmrznout!

Nastupující mrazivé počasí znamená pro lidi bez domova ohrožení života. Víc než jindy proto hledají útočiště v denních centrech a azylových domech. Charita s tím počítá a rozšiřuje své kapacity. Zavedla mimořádná opatření, jako jsou „teplé židle“ či vyhřívané buňky. Kromě krátkodobého útulku a okamžité nabídky teplého jídla lidem na okraji nabízíme také pomoc s tím, jak se dostat z kolotoče dluhů a odrazit se ode dna.

Akce Ženy ženám v Charitním centru pro seniory v Havířově

V pondělí dne 20. 11. 2017 se konala pro klientky Charitního centra pro seniory v Havířově zkrášlovací akce s názvem „Ženy ženám“.

Hrabinský košt

Dne 21. listopadu 2017 se v Charitním domě pokojného stáří uskutečnil druhý ročník Vinobraní, aneb „Hrabinský košt“.

Vernisáž výstavy klientů v Charitním centru pro seniory

Dne 20. 11. 2017 se uskutečnila vernisáž výtvarných děl klientů Charitního centra pro seniory, kteří absolvovali výtvarné kurzy pod vedením malíře Josefa Dronga.