O sbírce v Charitě Český Těšín v Karvinském deníku...

Koledování na úřadě v Českém Těšíně v Těšínských minutách ze dne 10. 1. 2018

Návštěva havířovského magistrátu pohledem TV Polar

I letos Tři králové přijdou k Vám.....koledování začalo

Tříkrálové koledování se blíží...

Na uvedeném odkazu si můžete spustit video o tom, jak správně koledovat!

Charitní bazárek

Charitní bazárek bude pro Vás po vánočních svátcích opět otevřen 2. 1. 2018 v obvyklou pracovní dobu. Těšíme se na Vaši návštěvu!!!

Potravinová sbírka již tuto sobotu!

Přijďte nás podpořit do Billy v Českém Těšíně a do Kauflandu v Karviné!

Příloha č.3 NPS A4_VYSKA_FINAL_loga

Předání finančního daru na Benefici pod modrým těšínským nebem

Dne 15. 9. 2017 se na náměstí v Českém Těšíně uskutečnila již tradiční akce s názvem „Benefice pod modrým těšínským nebem“, kterou každoročně pořádá Petarda Production. Stejně jako v minulých letech obdržela Charita Český Těšín finanční dar v hodnotě 10 000 korun, který převzala p. Ilona Kaszperová, vedoucí Charitního domu pokojného stáří, kde budou tyto finanční prostředky využity. Na náměstí se v průběhu hudebních produkcí vybralo dalších 10 200 korun, které se rozdělí mezi 3 organizace, které obdržely příspěvek.

IMGP5073

Účast na Veletrhu sociálních služeb v Havířově

Ve dnech 14. a 15. 9. 2017 se na havířovském náměstí konal Veletrh sociálních služeb. Na této akci se prezentovalo výrobky svých klientů a nabídkou služeb Charitní centrum pro seniory, které má své zázemí i v Havířově – Šumbarku.

IMG_20170915_094710IMG_20170914_115336

Veletrh sociálních služeb v Havířově

Zveme Vás tímto k návštěvě stánku Charitního centra pro seniory Charity Český Těšín v rámci Veletrhu sociálních služeb v Havířově ve dnech 14. - 15. 9. 2017

_____nahled_A4_den_socialnich_sluzeb_2017