Předání finančního daru na Benefici pod modrým těšínským nebem

Dne 15. 9. 2017 se na náměstí v Českém Těšíně uskutečnila již tradiční akce s názvem „Benefice pod modrým těšínským nebem“, kterou každoročně pořádá Petarda Production. Stejně jako v minulých letech obdržela Charita Český Těšín finanční dar v hodnotě 10 000 korun, který převzala p. Ilona Kaszperová, vedoucí Charitního domu pokojného stáří, kde budou tyto finanční prostředky využity. Na náměstí se v průběhu hudebních produkcí vybralo dalších 10 200 korun, které se rozdělí mezi 3 organizace, které obdržely příspěvek.

IMGP5073

Účast na Veletrhu sociálních služeb v Havířově

Ve dnech 14. a 15. 9. 2017 se na havířovském náměstí konal Veletrh sociálních služeb. Na této akci se prezentovalo výrobky svých klientů a nabídkou služeb Charitní centrum pro seniory, které má své zázemí i v Havířově – Šumbarku.

IMG_20170915_094710IMG_20170914_115336

Veletrh sociálních služeb v Havířově

Zveme Vás tímto k návštěvě stánku Charitního centra pro seniory Charity Český Těšín v rámci Veletrhu sociálních služeb v Havířově ve dnech 14. - 15. 9. 2017

_____nahled_A4_den_socialnich_sluzeb_2017

Pozvánka na diecézní setkání dobrovolníků Charity

Nový čtvrtletník Trubač 2/2017

Ke stažení zde:

Trubač léto 2/2017

Prázdninové omezení provozu Bazárku

Oznamujeme tímto, že v období od 3. 7. 2017 do 31. 8. 2017 bude omezen provoz Charitního bazárku. Otevřeno bude od pondělí do čtvrtka v době od 9.00 do 13.00 hod. bez polední přestávky.

Charita Český Těšín se bude prezentovat na Dni sociálních služeb, zdraví a souvisejících aktivit

Přijďte nás podpořit dne 7. 6. 2017 na náměstí v Českém Těšíně!!!

Pozvánka

Velikonoční přání