Advent plný křídlení

Ve čtvrtek 29. 11. se v ostravském „Gongu“ konala tradiční akce Advent plný křídlení. Letos se zde sešlo celkem 50 neziskových organizací, které zde prezentovali svou činnost, své výrobky klientů, nebo zde vystupovali v rámci hlavního programu.

Charita Český Těšín se podílela na realizaci akce zajištěním občerstvení a v rámci večerního programu zde také vystoupila naše skupina „Pohodáři“ z Charitního centra pro seniory. Večer zde probíhala i aukce vybraných předmětů na podporu jednotlivých neziskových organizací. V rámci aukce byl vydražen obraz pana Josefa Dronga za 2100 Kč a výtěžek je určen na podporu naší Charity. Na akci vystoupilo spousta známých osobností, probíhaly zde workshopy s vynikajícími řečníky a bylo zde k vidění spoustu zajímavých projektů, které pomáhají potřebným lidem v našem regionu. Skvělou atmosféru si přišlo užít několik tisíc návštěvníků a již teď se můžeme těšit zase na příští rok.