Charitní dům pokojného stáří v Českém Těšíně - VIRTUÁLNÍ PROHLÍDKA

V nenápadné budově na ulici Hrabinská, je domov pro seniory, ve kterém se snažíme vytvořit místo, kde bychom chtěli sami žít. Zaměřujeme se na to, aby se u nás klienti cítili dobře, bezpečně a prožívali důstojně svůj podzim života. Také co nejvíce podporujeme jejich dosavadní schopnosti. Klientům vytváříme zázemí podporující kontakty s blízkými a známými, s možností vytvořit si přátelství nová.

Kapacita Charitního domu pokojného stáří je 24 míst. Kromě pokojů pro klienty, jídelny a společných prostorů, zde najdete také kapličku, kadeřnický koutek, prádelnu s mandlem a nesmíme zapomenout na zahradu, která je nádhernou oázou klidu. Virtuální prohlídky středisek a služeb Charity Český Těšín jsou pro Vás realizovány v rámci 12.Týdne sociálních služeb vyhlášeného
Asociaci poskytovatelů sociálních služeb ČR a Ministerstvem práce a sociálních věcí více informací najdete na www.tyden.socialnich-sluzeb.cz