Den otevřených dveří v Charitním domě pokojného stáří

Během prvního říjnového týdne se u nás v zařízení konal den otevřených dveří. Na tuto událost jsme se připravovali již několik dní dopředu. S našimi klienty jsme den předem pro případné návštěvníky upekli dvě banánové bábovky, které byly opravdu výborné. Mimo jiné jsme společně s klienty strávili příjemné odpoledne, které bylo nejen produktivní, ale také jsme si hezky u něho popovídali.

I když v tento den pršelo a člověk by nejraději nevytáhl paty z domu -  tento fakt neodradil jednu naší návštěvníci, za což jsme moc rádi. Paní byla zájemkyně o službu a zajímalo ji, jak to u nás vypadá a funguje. Zprvu jsme se společně přesunuli do jídelny, kde bylo pro naše návštěvníky připraveno menší občerstvení a prezentace s fotografiemi. Poté jsme se vrhli na samotnou prohlídku domova. Návštěvníci se dle jejich slov u nás velmi líbilo. Teď nám nezbývá nic jiného, než se těšit na den otevřených dveří zase za rok a doufáme, že to bude již ve větším počtu návštěvníků.

Bc. Monika Byrtusová, sociální pracovnice

dod2