Grilování v Charitním domě pokojného stáří

V Charitním domě pokojného stáří to pořádně žilo! Minulé krásné čtvrteční odpoledne jsme se s klienty sešli na zahrádce a společně si ugrilovali maso.

Počasí nám opravdu přálo a vůbec bychom se nezlobili, kdyby bylo o něco málo chladněji, protože z nás doslova lilo, i když většina klientů byla schována ve stínu pod pergolou J. Na akci jsme se s klienty připravovali už pár dnů předem, kdy jsme jeden den chystali výzdobu na pergolu a další den pekli Míša řezy. Klienti byli opravdu šikovní! S přípravami velmi pomáhali a tak taktéž díky jejich pomoci se akce velmi vydařila. Velké díky také patří našemu panu udržbáři, který se zhostil grilování a naší paní kuchařce, která nám k masu upekla výborné domácí chleby! Mohli jsme se po nich doslova utlouct J! Přeci jen není nad domácí kuchyni. Naše pozvání přijaly i naše dobrovolnice, které k nám pravidelně dochází a zahrály nám na harmoniku. Moc se už těšíme na další akci.

Bc. Monika Byrtusová, aktivizační pracovnice

grilovačka