Charitní bazárek

Nabízíme pomoc lidem v tísni, sociálně slabším k získání oblečení, obuvi, domácích potřeb, knih, hraček a dalších za symbolický příspěvek na provoz bazárku.

Jedná se o doplňkovou službu, tj. neregistrovanou sociální službu.

• v provozních hodinách přijímáme formou daru: oblečení pro dospělé a děti, obuv, domácí potřeby (hrnky, talíře, příbory apod.), knihy, hračky, bytový textil (včetně polštářů a dek z dutých vláken), potřeby pro děti (autosedačky, krmící židličky, kočárky apod.), obrazy, módní doplňky a další – vše čisté a plně funkční
  • nepřijímáme: nepoužitelné věci, špinavé a děravé oblečení a obuv, nábytek, přístroje elektro (mimo hračky na baterie), peřiny
  • předcházíme vyhazování věcí, které jsou ještě upotřebitelné, a takto chráníme životní prostředí
  • zpracováváme horší věci k šití a tvorbě „dobrodárků“ v rámci dobrovolnictví nebo aktivizace klientů Charity Český Těšín
  • poskytujeme přímou hmotnou pomoc – výdej potřebným na základě vyplněného Doporučení k poskytnutí přímé hmotné pomoci sociálním pracovníkem
Služba je určena pro:

Služba je určena pro širokou veřejnost.

Kontakty:

Vedoucí Charitního bazárku - Danuta Juroszek
tel.: +420 605 912 918 , e-mail: Z8AE-Z2bbkBCb3a6LTpo99ol0lvxO1.7~bGkO1p

Provozní doba:
Pondělí     8:00 - 14:00
Úterý         8:00 - 14:00
Středa       8:00 - 14:00
Čtvrtek      8:00 - 17:00
Pátek         8:00 - 14:00

Popis zařízení:

Charitní bazárek naleznete na ulici Hrabinská 458/33. Najdete zde také výdejnu Přímé hmotné pomoci, Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi "Klíč" a Charitní poradnu pro finanční a právní tíseň.