Jarní kolo potravinové sbírky 2021

Charita Český Těšín se opět zapojila do celonárodní SBÍRKY POTRAVIN, která proběhla 24. 4. 2021. Sbírkové místo  v hypermarketu Tesco Český Těšín na ulici Jablunkovské bylo v době od 8 - 18hodin k dispozici všem, kteří chtěli nakoupit a pomoci tím nejjednodušším způsobem - darem trvanlivých potravin a drogerie. Díky štědrosti veřejnosti letošní sbírka vynesla bezmála 430 kg drogerie a potravin, které poputují do rukou potřebných.

DĚKUJEME VŠEM, KTEŘÍ SE DO SBÍRKY ZAPOJILI!

20210424_082455  20210424_135925IMG_20210424_110952

Potraviny a drogerii je možné darovat do 2. května 2021 také prostřednictvím on-line nákupu přes e-shopy Rohlik.cz nebo iTesco, které Vaši pomoc předají do nejbližší potravinové banky.

Sbírka potravin je organizovaná potravinovými bankami v krajích, Českou federací potravinových bank, Svazem obchodu a cestovního ruchu, Asociací společenské odpovědnosti a sociálními partnery a obchodním řetězci

Sbírka potravin miminko 420x297 náhled (1)

Sbírka potravin Seznam drogerie 210x297 barevna náhledSbírka potravin Seznam potraviny 210x297 barevna náhled