KALEIDOSKOP CHARITY ČESKÝ TĚŠÍN

..Podívejte se s námi na různobarevné střípky pomoci v Charitním kaleidoskopu a objevte celkový obraz našich služeb…..

Podobně jako do kaleidoskopu, který díky barevným sklíčkům vytváří neopakovatelné obrazce sjednocující se v jednotný celek, můžeme nahlížet na Charitu Český Těšín, kde se různorodost poskytovaných služeb spojuje v jeden hlavní cíl – pomoc potřebným.

Představujeme Vám novou kampaň s názvem Kaleidoskop, jejímž hlavním cílem je přiblížit veřejnosti služby a zaměstnance Charity Český Těšín. Dozvíte se, jaké služby Charita Český Těšín poskytuje, pro koho jsou určené a kde se nacházejí. Budete mít možnost nahlédnout do provozu těchto služeb a seznámit se zaměstnanci prostřednictvím jejich příběhů v Charitě Český Těšín.

Na úvod Vám každou středu představíme jednotlivé služby očima vedoucích. Na podrobnější informace o těchto službách a jejich zaměstnancích se můžete těšit od Týdne sociálních služeb v ČR, který proběhne od 5.-11. října 2020.

X. Charitní doplňkové služby očima vedoucí Danuty Juroszek

IX. Charitní ošetřovatelská služba očima vedoucí Beáty Dulawové