Finanční dar Charitě Český Těšín

Pokud se rozhodnete finančně podpořit Charitu Český Těšín, můžete dar zaslat na náš bankovní účet: č. ú.: 42355002/2700 (UniCredit bank Ostrava). Můžete podpořit také některou z naší aktivit konkrétně, umožní Vám to seznam variabilních symbolů vztahující se k jednotlivým střediskům či službám. Stačí při zadání platby uvést variabilní symbol charitního střediska či služby.

Finanční dar můžete také poskytnout v hotovosti na našem sekretariátu, kde Vám ihned vystavíme potvrzení o přijetí daru, pro více informací můžete kontaktovat naši účetní Ing. Lenku Šlehoferovou na číslo 734 167 257 nebo e-mailem lenka.slehoferova@ceskytesin.charita.cz .

Variabilní symbol a název střediska či služby

001 Charita Český Těšín obecně

002 Charitní dům pro matky v tísni

003 Charitní ošetřovatelská služba