Trubač Charity Český Těšín

Trubač je čtvrtletníkem, který vydává Charita Český Těšín pro své klienty, zaměstnance, partnery, ale také širokou veřejnost. Jeho cílem je nejen informovat, ale také pobavit. Proto se snažíme aby byla skladba rubrik pestrá a čtivá. Informace z Charity Český Těšín a jejích středisek jsou tak doplněny o volnočasové stránky s recepty, kulturními a výletními tipy a podobně. Do Trubače přispívají jak zaměstnanci, tak také klienti Charity Český Těšín.

Trubač Charity Český Těšín je vydýván v tištění podobě a distribuován na střediscích, klientům, partnerům a institucím. Je k dispozici také v elektronické podobě ke stažení a obsah jednotlivých rubrik posledního vydání si můžete přečíst i v této sekci webových stránek. Pokud máte zájem o odběr Trubače v tištěné podobě, kontaktujte prosíme sekretariát Charity Český Těšín.

Jednotlivá čísla ke stažení:

Trubač 2/2020

Trubač 1/2020

Trubač 4/2019

Trubač 3/2019

Trubač Charity 2/2019

Léto je tady a spolu s ním i druhé číslo letošního Trubače. Jeho hlavním tématem jsou služby sociální prevence pro osoby a rodiny v nepříznivé situaci. Včetně hlavního tématu zde najdete tradičně mnoho události, novinek a příběhů, které jsou nedílnou součásti "koloběhu působení" Charity.

Trubač Charity Český Těšín 1/19

Trubač Charity Český Těšín 4/18