Děkujeme za Vaši štědrost!

Díky štědrosti dárců a ochotě koledníků se v Moravskoslezském kraji a v části Jesenicka vykoledovalo do kasiček přes 20 milionů korun. Vybrané prostředky budou pomáhat těm nejpotřebnějším.

Poděkování připojují také ostravsko-opavský biskup František a ředitel Diecézní charity Lukáš Curylo.

20. ročník Tříkrálové sbírky překonal v Moravskoslezském kraji a části Jesenicka hranici 20 milionů

Poděkování patří všem zapojeným do realizace sbírky, jednotlivým koordinátorům, vedoucím kolednických skupinek, malým králům, partnerům a ostatním dobrovolníkům, kteří během sbírky pomáhali.

Díky jejich nasazení a štědrosti dárců se podařilo v ostravsko-opavské diecézi vykoledovat rekordních 20 439 668 Kč.

Hlásíme: Výnos z pokladniček je spočítán

Tříkrálová sbírka překonala loňský rekord. V pokladničkách se sešlo přes 130 milionů. Děkujeme!

Výtěžek jubilejní Tříkrálové sbírky je už teď rekordní!

Pro letošek je dokoledováno – na obecních a městských úřadech probíhá rozpečeťování pokladniček a sčítání jejich obsahu. Ukázalo se, že koledníci se opravdu činili a lidé byli více než štědří. Ačkoli zbývá přičíst peníze vhozené do posledních neotevřených kasiček, dílčí získaná suma už nyní překročila o několik milionů korun výnos z loňského roku, a to se výsledná částka ještě zvýší!

Tříkrálová sbírka 2020 hlásí: dokoledováno

Jubilejní Tříkrálová sbírka slibuje bohatý výnos. Děkujeme.

Tři králové - reflexe sestry Heleny Jožákové

Mám čerstvě za sebou Tříkrálovou sbírku. 4. 1. 2020 se vydala naše tříkrálová skupina do určených ulic. Odhaduji, že jako vedoucí takto chodím už po patnácté. Každým rokem mi přibývá zkušeností, zážitků a vděčnosti. Snad proto píši tyto malé postřehy, ani ne tak z Tříkrálové sbírky jako takové, ale ráda bych vyjádřila poděkování dětem - koledníkům.

Tříkrálová sbírka slaví 20. narozeniny

Podvacáté vyrazí na koledu malí králové, kteří v období od 1. do 14. ledna přinesou vánoční poselství a novoroční požehnání do domácností po celé republice. Prostřednictvím největší sbírkové akce je možné přispět na pomoc lidem, kteří si sami pomoci nedokážou. S kulatým výročím sbírky navíc přichází i několik novinek.

Vyhlašujeme Tříkrálovou fotosoutěž

Znázorněte na fotografii, že sbírka slaví dvacáté narozeniny, a vyhrajte ceny od společnosti T-Mobile.

Tříkrálová sbírka začíná už prvního ledna

Tříkrálová sbírka oslaví 20 let. V lednu vyrážíme do ulic a počítáme s vámi!