Dny otevřených dveří služeb Charity Český Těšín a výstava vítězných fotografií fotosoutěže MŮJ SVĚT

4. 10. 2021 - 10. 10. 2021 Český Těšín a okolí Akce pro veřejnost

I letos otevíráme široké veřejnosti služby Charity Český Těšín v rámci Týdne sociálních služeb v ČR, který proběhne od 4. října do 10. října 2021. Již tradičně se můžete těšit na Dny otevřených dveří v našich jednotlivých službách. V těchto dnech vás seznámíme s činností a fungováním služeb a rádi odpovíme na veškeré Vaše dotazy. Termíny najdete na webových stránkách Charity Český Těšín a stránkách Týdne sociálních služeb ČR. Novinkou a překvapením bude výstava vítězných fotografií fotosoutěže MŮJ SVĚT, která zachycuje neopakovatelné okamžiky a události v životě Charit. Soutěž pořádá každoročně Charita Opava ve spolupráci se Slezským muzeem v Opavě, firmou Asekol a Institutem tvůrčí fotografie FPF SU pod záštitou primátora statutárního města Opavy Ing. Tomáše Navrátila. Patronem a porotcem je pan Jindřich Štreit, který patří už dlouho k nejvýznamnějším osobnostem české fotografie. Výstavu bude možné zhlédnout až do 31. 10. 2021 v prostorách čítárny a kavárny Avion.   Všechny srdečně zveme!

Dny otevřených dveří Charity Český Těšín

pozvánka výstava JPG