Děkujme všem, kteří pomáhají

Touto cestou bychom chtěli poděkovat všem, kdo nám nabídnul pomocnou ruku a díky kterým teď společně pomáháme lidem z Ukrajiny žijícím v České republice. Pomáháte nezištně, Vaše tváře jsou mnohdy i pro nás neznámé, ale určitě si Vás budou navždy pamatovat ti, kterým pomáháte, a za to Vám z celého srdce děkujeme.

S Vámi už byli Ukrajinci dopraveni na KACPU, pomohli jste nám překládat a tlumočit, montovat nábytek, stěhovat, darovali jste finance i věcné dary, pomohli vyřídit potřebné dokumenty, převážet lidi na úřady či jste přijali Ukrajinské občany do své rodiny. Určitě budeme Vaše síly potřebovat i nadále, pokud nám chcete pomoci, napište na tento mail: nikola.sikorova@ceskytesin.charita.cz

Nyní nabízíme přicházejícím Ukrajincům pomoc se sestavením či přeložením životopisu v českém nebo anglickém jazyce, svou schůzku si můžete rezervovat na e-mailu: michal.kawulok@ceskytesin.charita.cz nebo na tel. čísle +420 731 454 650.

We would like to thank to all volunteers from the Czech Republic, Ukraine and other countries. You have helped us many times, but we will need you as well in the following weeks and months. If you are willing to help us, contact us via mail: nikola.sikorova@ceskytesin.charita.cz

Ми допоможемо вам перекласти або написати резюме чеською або англійською мовами, ця послуга безкоштовна. Якщо ви зацікавлені, ви можете зв'язатися з нами електронною поштою michal.kawulok@ceskytesin.charita.cz або надіслати нам текстове повідомлення за номером +420 731 454 650. Повідомлення має містити дату (дати), коли у вас є час для зустрічі , ваше повне ім'я та прізвище, мова(и), якими ви говорите.

Mgr. Nikola Sikorová, koordinátor pomoci pro Ukrajinu za Charitu Český Těšín